Dobrodošli na sajt dr Vukašina Barjaktarovića

Imate pitanja ili trazite savjet?

Kontaktirajte nas:

TEL: +382 69 047 393

EMAIL: vukasin@t-com.me

ESTETSKA HIRURGIJA

OPERACIJA NOSA - RINOPLASTIKA

Izgled i ljepota lica zavise od ljepote pojedinih njegovih djelova. Upravo nos zauzima središnje mjesto u konfiguraciji lica, što je vrlo značajno za ukupnu sliku. Zato su estetske operacije nosa jedne od najčešćih operacija u plastičnoj hirurgiji. Estetskom korekcijom nosa se rješava neprimjerena veličina i oblik nosa bilo da je stanje urodjeno ili stečeno traumom. Ukoliko je disanje na nos otežano zbog devijacije nosne pregrade ili hroničnih rinosinuzitisa, problem se može riješiti u istom aktu, odnosno funkcionalnom ili funkcionalno-estetskom operacijom nosa. Upravo klinika dr Barjaktarovića locirana u Herceg Novom (Crna Gora) se dugi niz godina uspješno bavi ovim zahvatima. Poželjno je da pacijent dodje na konsultativni pregled gdje će odmah dobiti sve potrebne informacije o čitavoj proceduri, i u vrlo kratkom roku operacija se može zakazati i izvršiti. Operacija se može izvršiti u bilo kom periodu godine.

Operacija nosa - procedura i oporavak poslije procedure

Plastična, odnosno estetska operacija nosa (Rinoplastika) je jedna od najčešćih vrsta operacija u plastičnoj hirurgiji. Rinoplastikom se može promjeniti veličina nosa, promjeniti širina i tip koštanog dijela nosa, promjeniti vrh nosa i nozdrva ili promjeniti ugao izmedju nosa i gornje usne, a takodje se može otkloniti i problem disanja.
Prije operacije pacijent dobija uputstva o tome kako se pripremiti, uključujući uputstvo za jelo, piće, pušenje, uzimanje lijekova i vitamina, pranja lica. Estetska operacija nosa se radi u opštoj anesteziji i traje oko sat vremena. Ono čime se mi izdvajamo od ostalih klinika je plastična operacija bez ožiljaka, tj. zatvorena metoda gdje se zahvat vrši unutar nozdrva, a samim tim nos poslije operacije izgleda potpuno prirodno.
Poslije operacije pacijent se smiješta u bolesničku sobu gdje ostaje jedan dan, a o njemu brigu vodi stručno medicinsko osoblje. Pacijent poslije operacije nema bolova, ali može imati osjećaj pritiska u nosu zbog tampona koji stoje 3 do 4 dana u nosu. Najbolje je prvih nekoliko dana provesti u postelji sa visokim uzglavljem. Hladni oblozi preko očiju sprečavaju stvaranje većih otoka na očnim kapcima. Gipsana imobilizacija se uklanja 8-og dana od operacije. Većina pacijenata je sposobna da se vrati radnim obavezama 2 nedelje poslije operacije, dok se fizičke aktivnosti izbjegavaju 2 do 3 nedelje. Kontrole se obavljaju 4-og, 8-og i 21-og dana poslije operacije.

Cijena operacije nosa

U klinici dr Barjaktarovića konsultacije prije operacije su besplatne. Naš cilj je da čujemo Vaše želje, ali i da Vam pružimo sve potrebne informacije vezane za operaciju, kao i šta možete očekivati od nje. Na cijenu operacije nosa utiču razni faktori, a jedan od njih je i komplikovanost zahvata. U cijenu rinoplastike uključeni su brojni elementi: pripreme za operaciju, anestezija, sami operativni zahvat, obuka za uspješan i kvalitetan oporavak, eventualno ambulantno liječenje, kao i sve neophodne kontrole i konsultacije nakon operacije. Sve detaljnije informacije vezane za cijenu operacije možete dobiti na broj telefona +382 69 047 393. Na isti broj telefona možete zakazati besplatne konsultacije, ali i dobiti odgovore na pitanja koja imate za nas.

ordinacija
ordinacija

Imate pitanja ili trazite savjet?

Kontaktirajte nas:

TEL: +382 69 047 393

EMAIL: vukasin@t-com.me

Kontakt i lokacija

Servisna zona, Igalo

85340 Herceg Novi, Crna Gora

TEL: +382 69 047 393

EMAIL: vukasin@t-com.me

Pratite nas na društvenim mrežama.

Instagram:

Facebook:

LinkedIn:

Potražite nas na mapi

Lokacija

© drbarjaktarovic.me | Sva prava zadržana - Powered by: Project Synergy